Vi skaber
værdisamarbejder

Værdisamarbejde med mange muligheder

Vi lægger stor vægt på at udvikle samarbejder, hvor både jeres virksomhed og vi kan få optimalt udbytte. Det gør vi ved at fokusere på områder med en fælles dagsorden, og hvor vi kan bruge hinandens kompetencer bedst muligt. Det har vi mange års erfaring i.

Unikke partnerskaber

Vi skræddersyer og skaber altid unikke aftaler, der er med til at styrke jeres virksomheds brand og understøtte jeres mål. 

Det kalder vi værdisamarbejde, hvilket betyder:  

  • Finansiel støtte til Red Barnets arbejde
  • Fælles indsats for mobilisering og engagement af målgrupperne for partnerskaberne
  • Fælles indsats for øget branding af begge parter

Vi kan involvere jeres medarbejdere og kunder, skabe spændende produkter og sjove events. Vi laver også strategisk programsamarbejde, der både kommer børnene og jeres virksomhed til gode. Ofte kombinerer vi selvfølgelig flere aktiviteter. 

Vi samarbejder med både store og små virksomheder og andre partnere på mange niveauer. Sammen arbejder vi alle for at gøre verden til et mere sikkert sted for børn.

Hvorfor Red Barnet som partner?

Som Red Barnet-partner går I sammen med verdens førende uafhængige organisation for børn – vi er en del af Save the Children. 

I er med til at skabe en bedre verden for børn samtidig med, at I styrker jeres virksomheds brand. For når vi sætter Red Barnets logo sammen med jeres, opstår en ny og stærkere fortælling.

Mulighederne er mange. Kontakt os nedenfor og hør mere

Vore samarbjedspartnere

Kom til inspirationsmøde og mød vores partnere

TORSDAG, DEN 23. JUNI KL. 08:30 – 11:30. På mødet vil du blive klogere på, hvordan man kan samarbejde med en NGO. Du vil blive præsenteret for fire konkrete cases, som fortæller om de forskellige aspekter ved et partnerskab med Red Barnet. Og du vil kunne networke med andre af Red Barnets partnere.

Se mere her og læs invitationen