Mød vores frivillige

Fra lejrleder til indsamler eller genbrugsfrivillig. Der er mange forskellige muligheder for at hjælpe de dårligst stillede børn og familier. 

I Red Barnet har vi mere end 1.000 engagerede frivillige, der på forskellig vis arbejder for at gøre livet bedre for børn - i Danmark og i resten af verden. Her kan du møde 10 af vores frivillige og høre mere om, deres arbejde går ud på.

"Som frivillig lærer jeg at sætte mine kompetencer i spil på en ny måde, og samtidig får jeg et netværk og nogle gode oplevelser ud af det"

- Vivi Nørbye Foss Kowalczyk, indsamlingsleder

 

Christian Wang Neesgaard

"Det giver en helt specielt følelse at se, at ens arbejde er med til at give en masse glæde til børn og forældre”

- Christian Wang Neesgaard, lokalformand

Lena Ramsing

"I Red Barnet kan mærke, at jeg gør en forskel for familier, som er vedholdende, og det betyder meget for mig"

- Lena Ramsing, lejrleder

Mikkel Jochimsen

"Det giver mig glæde, at jeg kan være med til at gøre noget godt for andre, og at jeg kan give den følelse videre til mine egne børn."

- Mikkel Jochimsen, indsamlingsleder

Linda Sommer

"Jeg vil gerne gøre, hvad jeg kan for at hjælpe andre, der hvor jeg er. Når man har evnen til at hjælpe andre, så synes jeg også, man har en forpligtelse til at gøre det."

-Linda Sommer, lokalformand

Birgit Stensgaard

"Jeg synes, at genbrug giver god mening på mange måder. Vi kan hjælpe mennesker, der ikke har råd til nyt dyrt tøj, og samtidig kan vi støtte et godt formål”

- Birgit Stensgaard, genbrugsfrivillig

Laura Anne Jacobsen

”Jeg vil gerne vil give børn, der ikke har forudsætningerne for det, mulighed for at få nogle positive oplevelser, som de kan fortælle om i skolen mandag morgen”

- Laura Anne Jacobsen, Klubleder

"Ved at være frivillig i Red barnet ved siden af mit studie, får jeg både praktisk erfaring, gode oplevelser og et netværk i området"

- Helene Solhøj Nebel, klubleder

Lene Damgaard

"I Red Barnet kan jeg lave noget frivilligt arbejde, som giver mening for mig, og som gør en forskel for mennesker."

- Lene Damgaard, lejr- og klubleder

 "Jeg synes, at det er så skønt med alle de kollegaer, jeg har lært at kende som frivillig. Det smitter af på familierne og kunderne i butikken, at vi har et rigtig godt socialt sammenhold."

- Anna Marie Glyngø, genbrugsfrivillig