Krigen i Syrien fortsætter

- hjælp de krigsramte børn!

Vi har brug for din hjælp
Giv et bidrag nu og hjælp Syriens krigsramte børn.

Din støtte på 251 kr. kan fx give:

  • icon
    Skolegang
    - til et barn i 6 måneder

Mareridtet i Syrien fortsætter

Syv år. Så lang tid har krigen i Syrien nu varet. I syv år har Syriens børn mistet deres hjem og familiemedlemmer. De er blevet frataget muligheden for at komme i skole eller på hospitalet, da begge bliver brugt som strategiske mål i den barbariske krig. I det mareridt der fortsat udspiller sig i Syrien, skyder krigens parter bevidst efter børnene. Det er utilgiveligt og skal stoppes nu!

Og Syrien er efter syv års krig helt i knæ. Befolkningen er enten drevet på flugt, og lever i overfyldte flygtningelejre, eller er fortsat i Syrien, hvor mad og rent drikkevand for længst er sluppet op. Hver dag og hver nat er børnene i fare.


Støt med: 75 kr. 200 kr. 450 kr.

8,1 millioner syriske børn har stadig brug for din hjælp. 2 ud af 3 børn har mistet én eller flere pårørende og 25% har fået psykiske mén. Børnenes traumatiske oplevelser fører til taleproblemer, selvdestruktive handlinger, sengevædning, stofmisbrug og øget aggressivitet.

Situationen er hjerteskærende, men det er ikke for sent at hjælpe de krigsramte børn. Sammen kan vi redde og beskytte de børn der er fanget i det syv år lange mareridt i Syrien. Krigens børn har brug for stærke voksne, og du kan være én af dem.

SMS HJÆLP til 1220 og støt med 100 kr. nu!

Hvad nu hvis...

Krigen i Syrien kan synes fjern og svær at forholde sig til. Men prøv det her lille tankeeksperiment: Hvad nu hvis det var dit land? Dit hjem? Dit barn?

Hvad kan vi gøre med din hjælp?

Siden krigen begyndte, har vi hjulpet børn og familier inde i Syrien, i belejrede områder, i flygtningelejre og i nærområderne. Vi har hjulpet mere end 3,3 millioner mennesker inde i Syrien, herunder mere end 2,1 millioner børn. Senest har vi uddelt mad, vand og tæpper til de børn fanget i bombardementerne ved Ghouta. 
Med din støtte giver vi livreddende hjælp i form af mad, vand, medicin og et trygt sted at sove. Men vi kæmper også for, at Syriens børn kan lege lære og få hjælp til at bearbejde de voldsomme traumer og oplevelser krigen giver dem.

86% går direkte til børnene

For hver krone, du giver, går hele 86 øre til arbejdet for børn. Din støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på redbarnet@redbarnet.dk.

Vi giver din donation til de børn, der har allermest brug for hjælpen. Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi arbejder for børnene hvert sekund,. hvert minut og hver time. Vi redder børns liv i krige og katastrofer. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Og når du støtter os, distribuere vi nødhjælp, redder liv og styrker og beskytter børn, der hvor nøden er størst.