6 års krig i Syrien- hjælp de krigsramte børn!

Din støtte på 251 kr. kan fx give:

  • icon
    Skolegang
    - til et barn i 6 måneder

Krigen i Syrien traumatiserer børn

Krigens børn er vokset op med frygt, sult og død. Krigen har nu varet lige så længe som 2. verdenskrig, så mange børn har aldrig oplevet andet. De ved ikke, at verden kan være andet end farlig.

8,1 millioner syriske børn har stadig brug for din hjælp. 2 ud af 3 børn har mistet én eller flere pårørende og 25% har fået psykiske mén. Børnenes traumatiske oplevelser fører til taleproblemer, selvdestruktive handlinger, sengevædning, stofmisbrug og øget aggressivitet. 

Situationen er hjerteskærende, men det er ikke for sent at hjælpe de krigsramte børn. Børn er nemlig i stand til at komme sig, hvis de får den rette støtte og hjælp.


Du kan hjælpe børn som Ibrahim

Ibrahim på 7 år er født i Syrien. Han kan ikke huske en tid uden krig. Og nu er han på flugt fra sit hjem og er i Al Hol lejren i det nordlige Syrien. Ibrahim kommer i vores børnevenlige område i lejren. Her får børn på flugt et lille pusterum. De får lov til at lege og lære. De får en lille smule hverdag i det kaos, der er deres liv.

krigen i Syrien

Når du støtter vores arbejde, er du med til at give krigsramte børn som Ibrahim en tryggere tilværelse.

Støt og red liv

Sådan hjælper vi

Siden krigen begyndte har vi hjulpet Syriens børn og familier inde i Syrien, i belejrede områder, i flygtningelejre og i nærområderne. Vi har hjulpet mere end 3,3 millioner mennesker inde Syrien, herunder mere end 2,1 millioner børn.

Med din støtte giver vi livreddende hjælp i form af mad, vand, medicin og et trygt sted at sove. Men vi kæmper også for, at Syriens børn kan lege lære og få hjælp til at bearbejde de voldsomme traumer og oplevelser krigen giver dem.

 

86% går direkte til børnene

For hver krone, du giver, går hele 86 øre til arbejdet for børn. Din støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på redbarnet@redbarnet.dk.