135 børn flygter ud af Syrien hver time - du kan give dem en bedre fremtid

Salwa på 3 år kender kun til et liv med krig - du kan give hende en bedre fremtid

Støt nu

Så langt rækker din støtte på 150 kroner

  • icon
    Medicin
    Penicillin til 15 børn

Krigen i Syrien traumatiserer børn

Krigens børn er vokset op med frygt, sult og død. Krigen har nu varet lige så længe som 2. verdenskrig, så mange børn har aldrig oplevet andet. De ved ikke, at verden kan være andet end farlig.

8,1 millioner syriske børn stadig har brug for din hjælp. 2 ud af 3 børn har mistet én eller flere pårørende og 25% har fået psykiske mén. Børnenes traumatiske oplevelser fører til taleproblemer, selvdestruktive handlinger, sengevædning, stofmisbrug og øget aggressivitet. Det viser en ny rapport, hvor flere end 450 børn og voksne i syv ud af Syriens 14 regioner er blevet interviewet.

Situationen er hjerteskærende, men det er ikke for sent at hjælpe de krigsramte børn. Børn er nemlig i stand til at komme sig, hvis de får den rette støtte og hjælp.

Vi har hjulpet Ibrahim på 7 år

Ibrahim på 7 år er født i Syrien. Han kan ikke huske en tid uden krig. Og nu er han på flugt fra sit hjem og er i Al Hol lejren i det nordlige Syrien. Ibrahim kommer i vores børnevenlige område i lejren. Her får børn på flugt et lille pusterum. De får lov til at lege og lære. De får en lille smule hverdag i det kaos, der er deres liv.

Vil du hjælpe børnene?

Når du støtter vores arbejde, er du med til at give krigsramte børn som Ibrahim en tryggere tilværelse.

86% går direkte til børnene

For hver krone, du giver, går hele 86 øre til arbejdet for børn. Din faste støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på redbarnet@redbarnet.dk.