Red børn
som Kayembe
fra at dø af sult

Kayembe har oplevet på egen krop, hvad det vil sige at sulte. Med din faste støtte kan vi redde børn som Kayembe og give dem fremtiden tilbage.

Støt nu

Så langt rækker din støtte på 75 kr.

  • icon
    Sundhed
    Målebånd til at måle graden af underernæring på 5 børn

Red underernærede børn som Kayembe

Kayembe har på sin egen krop oplevet, hvad det vil sige at sulte. Og der er alt for mange børn som ham. Vi møder hver dag desperate forældre der kommer med deres udsultede og afkræftede børn til Red Barnets klinikker. Børn, der er i fare for at dø af underernæring og af de sygdomme, der følger med. Med din faste støtte kan vi redde børnenes liv og give dem fremtiden tilbage.

Din faste støtte når langt

Når du støtter Red Barnet fast, redder du børneliv hver dag. Du giver børn og familier mad, vand og medicin. Du redder børn fra at dø af sult, du beskytter dem mod vold og overgreb, og du er også med til at styrke familiers levegrundlag. Når du støtter os fast er du med til at arbejde langsigtet med hjælp og bæredygtige løsninger. Og du er med til at holde administrationsomkostningerne lave. Det betyder, at børnene kan få endnu mere ud af din støtte

Der skal så lidt til for at redde et barn 

På vores sundhedsklinikker bruger vi et målebånd til at vurdere barnets helbredstilsand. Når målebåndet viser rødt, er underernæringen alvorlig og kroppen er ved give op. På klinikkerne får børnene mad, vand og medicin og med din støtte hjælper vores medarbejdere dem tilbage til livet. Med din støtte kan vi også hjælpe familier ud af sultkatastrofen ved at give dem såsæd og kvæg, så forældre igen kan skabe et godt liv for sig selv og børnene. Og endelig er du med til at sikre, at de dårligst stillede børn i verden får en god skolegang og derved får muligheden for at skabe sig en god fremtid.

Giv børnene en fremtid

Når du støtter Red Barnets arbejde fast, er dine bidrag i trygge hænder. Og vi er stolte af at kunne sige, at hele 86 % går direkte til arbejdet for børn. Din faste støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på redbarnet@redbarnet.dk.