Støt teenagepigers ret til egen krop!

83% ønskede ikke at blive gravide

Sierra Leone er ét af de steder i verden, hvor det er allerhårdest at være pige. Her har halvdelen af alle kvinder været tvunget til sex. Uønskede teenagegraviditeter er udbredt og mere end 1/4 af de 15-19-årige piger er gravide eller allerede mødre. 83% af de gravide teenagepiger ønskede ikke at blive gravide.

Teenagegraviditeter er desuden én af de største årsager til skolefrafald. Gravide piger må nemlig ikke gå i skole eller tage eksamener. Derfor er det afgørende for de unge pigers fremtid, at de har mulighed for at afbryde graviditeten.

Støt os og vores kamp for fortsat at sikre pigers ret til at bestemme over egen krop.    

teenagegraviditet

Sådan hjælper vi

Pigers ret til abort

Gennem lokale partnere hjælper vi med at forebygge graviditet hos teenagepiger og henviser gravide teenagepiger til at afbryde graviditeten, når graviditeten er uønsket. 

Red Barnet arbejder også sammen med andre organisationer til at udfordre politik, der forhindrer gravide teenagere at gå i skole eller tage eksamener. Vi  opfordrer desuden regeringen til at yde målrettet bistand, så de unge gravide mødre får færdiggjort deres uddannelse.

Vi arbejder hver dag på at sikre, at verdens allerdårligst stillede børn kan få adgang til den sundhedspleje og uddannelse, de har brug for. 

 

Sådan bruger vi din støtte

Vi er stolte af at kunne sige, at hele 86% af din støtte går direkte til arbejdet for børn. Din støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet.

teenagegraviditet

 

Gør en forskel hver dag

Vil du gøre en forskel hver dag? så vælg at støtte månedligt. Så er du med til at hjælpe de dårligst stillede børn hver eneste dag.