Støt og hjælp de dårligst stillede børn

Støt Red Barnets arbejde med et fast beløb og red liv.
Der skal så lidt til at gøre en stor forskel. Tilmeld dig her.
Støt Red Barnets arbejde med et fast beløb og red liv. Der skal så lidt til at gøre en stor forskel!

Så langt rækker din støtte på 200 kr.

  • icon
    Husly
    Presenning som midlertidig beskyttelse for en familie

Støt fast og gør en verden til forskel 

Når du støtter Red Barnet fast er du med til at sikre, at vi kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når katastrofen rammer. Du er også med til at skabe varige forbedringer og sikre børns fremtid bl.a. med uddannelse. 

Vi redder liv

Du kan gøre en forskel for de børn, der er allermest sårbare. Når du støtter fast hver måned, kan du redde børns liv hver dag og give dem en bedre fremtid.

Vi hjælper børn i hele verden

Red Barnet hjælper børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. Vi rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. Vi lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og vi sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Vi hjælper børn i Danmark

Vi arbejder for at styrke børn i Danmark. Børn der lever i fattigdom i Danmark ekskluderes fra fællesskabet. Vi hjælper dem med at komme ind i fritidslivet og med at få venner. Vi bekæmper også mobning i institutioner og skoler i Danmark. Mobning kan præge børn negativt langt ind i voksenlivet. Sammen med lærere og pædagoger giver vi børnene en tryg og glad hverdag. Du kan gøre en forskel for danske børn. Støt Red Barnet og hjælp børn til at være børn. 

 

86% går direkte til børnene

For hver krone, du giver, går hele 86 øre til arbejdet for børn. Din støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice påredbarnet@redbarnet.dk.

">