Støt Red Barnets arbejde

Støt Red Barnets arbejde med et fast beløb og red liv. Der skal så lidt til at gøre en stor forskel!

Støt nu

Så langt rækker din støtte på 200 kr.

  • icon
    Husly
    Presenning som midlertidig beskyttelse for en familie

Vi redder liv

Dit bidrag til Red Barnet er med til at sikre, at vi altid kan yde nødhjælp, når katastrofen rammer. Vi er til stede så hurtigt som muligt for at mindske katastrofens konsekvenser. Det kan være en naturkatastrofe hvor et jordskælv pludselig ødelægger hjem, skoler byer og familier, eller en langstrakt sultkatastrofe, der langsomt tvinger en befolkning i knæ og hvor børn sulter og dør.

Vi beskytter børn

Dit bidrag er også med til at støtte børn på flugt. Børn der flygter fra krig og konflikter. Vi hjælper børn der er på flugt internt i deres eget land, børn og familier der flygter til nærområder og vi tager imod dem og hjælper dem, når de når Europas grænser og kyster.

Vi styrker børn

Vi hjælper også børn i Danmark. Børn der lever i fattigdom i Danmark og som derfor er ekskluderet fra fællesskabet. Vi hjælper dem med at komme ind i fritidslivet og med at få venner. Vi bekæmper også mobning i instituioner og skoler i Danmark, så vi sammen med lærere og pædagoger, giver børnene en tryg og glad hverdag i institutioner og skoler.

Vi arbejder i alle verdens brændpunkter

I 2014 var Red Barnet aktive i omkring 120 lande for at sikre bedre vilkår for børn og var involveret i 103 nødhjælpsindsatser. Sammen med vores partnere nåede Red Barnet i alt 55 millioner børn.

Alle børn har ret til at leve

– og mere end det. Børn har også ret til omsorg, leg, uddannelse og til at kunne sove trygt om natten. Når du støtter Red Barnet, sikrer du børns ret til at være børn – i Danmark og resten af verden.