Læs mere om at blive indsamler

Saml ind sammen med din klasse den 4. september og deltag i en konkurrence.

Søndag den 4. september 2016 samler Red Barnet ind til børn ramt af naturkatastrofer og børn på flugt. I hele verden lever børn midt i katastrofer – både naturkatastrofer som tyfoner, jordskælv og oversvømmelser og menneskabte katastrofer som væbnede konflikter og krig.

I år har vi valgt at sætte særligt fokus på efterskole- og 10. klasseselevers deltagelse, både med faglige forløb op til indsamlingen og deltagelse i selve indsamlingen.

Du kan lave en eller flere temadage for dine elever i ugen op til indsamlingen. Red Barnets skoletjeneste har nemlig en række af digitale undervisningsmaterialer og lærervejledninger, som retter sig mod udskolingen. Bl.a. har vi temaet ’Når katastrofen rammer’. Materialerne findes på www.redbarnet.dk/skole. Efter ’først til mølle’-princippet er det også muligt at booke en medarbejder fra Red Baret til at holde et oplæg for klassen om Red Barnets arbejde.

Du kan også samle ind sammen med din klasse og få tre gode timer sammen med dine elever. Måske er der mulighed for at omlægge undervisningen? 

I gennemsnit samles der 1000 kr. ind pr. bøtte på en 3-timers rute. For de 1000 kr. kan Red Barnet hjælpe på følgende måde: 

 For 1000 kr. kan Red Barnet komme langt.

Så det nytter! Og det bedste af hele er, at klassen konkurrerer mod de andre deltagende klasser. Den klasse der samler mest ind, vil vinde en præmie. 
Præmien offentliggøres snarest!

Hvis I vil tilmelde jer eller har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på landsindsamling@redbarnet.dk eller tlf. 24 48 68 69.

 

Disse skoler har allerede meldt sig: 

  • 10. klasseskolen Øresund Helsingør 
  • Vesterbro Ny Skole København V. 
  • Kastanievej Efterskole Frederiksberg
  • Baunehøj Efterskole Jægerspris
  • Bornholms Efterskole

 

Læs mere

Landsindsamling
Bliv indsamler
Bliv indsamlingsleder
Hvad er en landsindsamling?
Lav dit eget indsamlerhold