Bliv indsamler

Bliv indsamler

Søndag den 4. september 2016 samler Red Barnet ind til børn fanget i katastrofer og børn på flugt. Pengene fra Landsindsamlingen er afgørende for, at vores hjælpearbejdere er hurtigt fremme ved katastrofeområdet, hvor de redder liv og sørger for, at børnene får al den hjælp og beskyttelse, de har brug for. Din indsats som indsamler nytter. Hvis du vil lægge tid og kræfter i at redde og hjælpe børn i katastrofer, kan du allerede nu melde dig til landsindsamlingen. #hvertimetæller.

En indsamler får typisk 1.000 kr. i indsamlingsbøtten. Din indsats på ca. 3 timer vil være med til at gøre en kæmpe stor forskel.

Har du lyst til at blive indsamler for Red Barnet? Så tilmeld dig ved at skrive til os på landsindsamling@redbarnet.dk– her oplyser du dit navn, adresse, alder, mobiltelefonnummer, e-mail og hvilket område du ønsker at samle ind i.

 

Læs mere

Landsindsamling
Bliv indsamlingsleder
Skoler samler ind
Hvad er en landsindsamling?
Lav dit eget indsamlerhold

Spørgsmål og svar om Red Barnets landsindsamling

  • Hvornår skal man samle ind? Indsamlingen foregår søndag den 4. september 2106. Den starter typisk kl. 9.00, hvor du kan hente din indsamlingsbøtte, din rute og materiale på dit lokale mødested. Der kommer mere information, når vi kommer tættere på den 4. september 2016. Din lokale indsamlingsleder på mødestedet fortæller dig mere om aflevering af pengene. Det tager typisk 3 timer at samle ind. Hvis du har mindre tid, så er vi glade for den tid, du kan bruge på at samle ind.
  • Hvad går pengene fra indsamlingen til? Pengene fra årets landsindsamling går til børn i katastroferog børn på flugt. Når en orkan, et jordskælv, en krig eller en tørke rammer, er børnene næsten altid de mest sårbare. Vores hjælpearbejdere er hurtigt fremme i katastrofeområdet. Her redder de liv og sørger for, at børnene får al den hjælp og beskyttelse, de har brug for.
  • Får jeg mere info, inden jeg samler ind? Inden indsamlingen får du en mail med info om dit mødested samt kontaktoplysninger på din lokale indsamlingsleder. Du modtager også en indsamlervejledning, der blandt andet indeholder svar på nogle af de spørgsmål, som oftest stilles, når man samler ind til Landsindsamlingen.
  • Kan jeg få en bestemt rute? Hvis du gerne vil have en bestemt rute, skal du kontakte din lokale indsamlingsleder. Det er ofte muligt at få tildelt bestemte ruter eller fx "barnevognsruter". Flere steder er det også muligt at samle ind i centre eller foran butikker på dagen. Vi anbefaler, at du kontakter indsamlingslederen så tidligt som muligt for, at indsamlingslederen kan nå at håndtere alle henvendelser.
  • Kan man samle ind i et område, hvor man ikke bor? Ja, det kan man godt. Når du tilmelder dig, skal du blot vælge det område, som du ønsker at gå i.
  • Må man samle ind sammen med en anden? I må gerne være flere, der går en rute sammen. Husk dog, at alle indsamlere skal være tilmeldt. Hvis I er flere der samler ind sammen, er I velkomne til at tage flere ruter. I kan eventuelt tage hver jeres side af vejen eller tage opgangen oppe- og nedefra.
  • Hvor gammel skal man være for at samle ind? Ifølge loven må børn under 11 år kun samle ind sammen med en voksen. Er man mellem 11 og 18 år, må man gerne samle ind, hvis man er to, der går sammen - eller hvis man følges med en voksen. Red Barnet kan desværre ikke hjælpe med at skaffe en "makker" til dig, så hvis du er under 18 år på indsamlingsdagen, skal du selv sørge for at have en at følges med på ruten.
  • Hvor mange af Red Barnets indsamlede midler går til administration? Red Barnet bruger kun syv procent til generel ledelse og administration.
  • Hvor meget bliver der samlet ind? Hver indsamler samler i gennemsnit cirka 1.000 kroner ind. I 2015 samlede vores indsamlere i alt 11,8 millioner ind til børn i katastrofer.
  • Er jeg forsikret, mens jeg samler ind? Mens du arbejder som indsamlingsleder eller indsamler for Red Barnet, er du dækket af Red Barnets arbejdsskadeforsikring. Kontakt os på tlf. 35 24 85 00, hvis du har spørgsmål eller kommer til skade, mens du samler ind for Red Barnet.