Landsindsamling 2016

Meld dig som indsamler

Søndag den 4. september 2016 samler Red Barnet ind til børn fanget i katastrofer og børn på flugt. Pengene fra Landsindsamlingen er afgørende for, at vores hjælpearbejdere er hurtigt fremme ved katastrofeområdet, hvor de redder liv og sørger for, at børnene får al den hjælp og beskyttelse, de har brug for. I 2015 samlede Red Barnets indsamler 11,8 millioner ind i 2015 kr. til børn i katastrofer. Din indsats som indsamler nytter. Hvis du vil lægge tid og kræfter i at redde og hjælpe børn i katastrofer, kan du allerede nu melde dig til landsindsamlingen. #hvertimetæller

#hvertimetæller

Når katastrofen rammer, tæller hver eneste time. Og børnene er altid de mest sårbare. Det gælder, uanset om det er en orkan, et jordskælv eller en krig, der truer børnene og deres familier.
Red Barnet forsøger altid at nå hurtigt frem med mad, vand og medicin. Vi arbejder også med hurtigt at skabe rammer for børnene, så de kan få en hverdag tilbage, der minder om den, de havde før katastrofen. Det er nemlig helt afgørende for et godt barneliv.
Det gør vi ved at sikre skolegang og ved at skabe tryghed for børnene i særlige beskyttede områder, hvor børnene får mulighed for at lege, lære og bearbejde voldsomme oplevelser med hjælp fra Red Barnets særligt uddannede medarbejdere.

 

Læs mere

Bliv indsamler
Bliv indsamlingsleder
Skoler samler ind
Hvad er en landsindsamling?
Lav dit eget indsamlerhold