Vi er klar,
når katastrofen rammer

Når katastrofen rammer - så rammer den børnene hårdest

Vi ved ikke, hvor den næste katastrofe vil ramme, men vi ved, at den kommer. Og vi ved, at det er helt afgørende, at hjælpen kommer hurtigt frem. Vi ved også, at børn lever midt i katastrofer i hele verden – både naturkatastrofer som tyfoner, jordskælv og oversvømmelser og menneskabte katastrofer som væbnede konflikter og krig. Med din faste støtte kan vi rykke ud så snart katastrofen rammer og redde børneliv i de første kritiske timer.

Hjælp børn fanget i katastrofer

Støt nu

Så langt rækker din støtte for 200 kr.

  • icon
    Mad
    Ernæringsrig mad til en familie i 2 uger

Red Barnet redder og beskytter de børn, hvis hverdag bliver revet helt i stykker

Hver eneste dag oplever børn, at deres hjem forsvinder, at de bliver skilt fra deres forældre og at de mangler livsnødvendige ting som mad, vand og lægehjælp. Hver eneste dag er der børn, der flygter fra krig og rædsler i deres hjemland.

Red Barnet kæmper altid for at nå hurtigt frem med mad, vand og medicin. Vi arbejder også med hurtigt at skabe rammer for børnene, så de kan få en hverdag tilbage. Det er nemlig helt afgørende for et godt barneliv. Som for eksempel Sajita på 4 år. Jordskælvet ødelagde hans hjem, og han og hans familie har fået hjælp af Red Barnet til at bygge et nyt midlertidigt hjem, til mad og til tøj.

Vi sikrer skolegang og skaber tryghed for børnene i særlige beskyttede områder, hvor børnene i trygge omgivelser får mulighed for at lege, lære og bearbejde voldsomme oplevelser med hjælp fra Red Barnets særligt uddannede medarbejdere. Det er børn der eksempelvis oplevede jordskælvene i Nepal sidste år, børn i flygtningelejre eller børn i de områder hvor sultkatastroferne hærger. 

Her kan du se, hvor langt vi er kommet med at genopbygge Nepal efter de voldsomme jordskælv i 2015.