Giv gadebørn som Emon

chancen for en fremtid

Din faste støtte kan hjælpe børn væk fra gaden
Udover akut hjælp her og nu, sikrer du at børnene fortsat har et trygt sted at sove og får en uddannelse.
Din faste støtte kan hjælpe børn væk fra gaden. Udover akut hjælp her og nu, sikrer du at børnene fortsat har et trygt sted at sove og får en uddannelse.

  • icon
    For din faste støtte kan vi blandt andet sikre gadebørn i Bangladesh en seng at sove i, medicin og hygiejne og hjælp til skolegang.

Hjælp børn som Emon væk gaden

Emon lever på gaden i Bangladesh alene, udsat og bange. I Bangladesh’s hovedstad, Dhaka, sover omkring 240.000 børn på gaden. Mange er under 10 år.

Gadebørn i Bangladesh

Du kan hjælpe børn som Emon væk fra gaden og give dem en fremtid. Støt vores arbejde fast hver måned. Så hjælper du ikke kun med en seng her og nu, men sikrer varig hjælp og uddannelse, så børnene kan skabe sig en fremtid.

Din hjælp er afgørende  

Hver dag og nat er børn som Emon udsat for utænkelige farer, som intet barn bør udsættes for. Voksne, der lover børnene ly og mad, misbruger dem seksuelt. Menneskehandlere tvinger dem ind i arbejde eller prostitution. Din hjælp er afgørende for at børn som Emon kommer væk fra gaden og får en fremtid.

 

86 øre af hver krone går til børnene

Vi er stolte af at kunne sige, at hele 86 % af din støtte går direkte til arbejdet for børn. Din støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. 

">