Red Etiopiens børn

Du kan redde Etiopiens børn der sulter

Støt nu

Så langt rækker din støtte på 200 kr.

  • icon
    Medicin
    Penicillin til 20 underernærede børn

Sulten har tvunget Etiopiens befolkning i knæ

Deres afgrøder er visnede, deres kvæg er døde og dermed er deres indtægter forsvundet. Og det er børnene der lider mest. De er så svage og afmagrede, at de ikke længere kan gå eller sidde selv. Deres knogler er alt for synlige. De kan ikke selv indtage mad eller vand, selvom de er ved at dø af sult. For forældrene er selv det mest basale en kamp. Det næste måltid. Et glas rent drikkevand. Medicin. De føler sig magtesløse og bange. For hvis tørken bliver ved, og hvis vi ikke formår at hjælpe dem og deres børn, så vil endnu flere forældre vil miste deres børn. Endnu flere børn vil miste deres liv.

Foto: Red Barnet

Vi er der, hvor katastrofen er størst 

I de områder af landet der er hårdest ramt, hjælper vi. Vi uddeler vand og medicin, og vi giver hjælp til familier i form af såsæd. Vi hjælper familierne med at holde deres dyr i live, så børnene kan få livsvigtig nærring fra dyrenes mælk og kød. 

Du kan hjælpe børn som Fatuma

Med din støtte hjælper vi familier som Leila og hendes lille datter, Fatuma. Leila havde på grund af den voldsomme tørke svært ved at skaffe både mad og rent vand til Fatuma. Derfor blev den knap toårige pige afkræftet, hun tabte sig og hun græd hele tiden.

Sammen kan vi redde Etiopiens børn 

På de klinikker, hvor vi behandler underernærede børn, giver vi dem en særlig ernæringsrig jordnøddeblanding. En pose med jordnøddeblanding koster kun lidt over 3 kroner, og behandlingen med det kan redde et barns liv. Det var jordnøddeblandingen, der reddede Fatuma, der nu er ved at tage på i vægt igen og kan få sin barndom tilbage. Børn skal løbe, lege og grine. Ikke sulte.