Støt nu
Du kan redde Etiopiens børn, der sulter

Så langt rækker din støtte på 200 kr.

  • icon
    Medicin
    Medicin til 20 underernærede børn

Sulten har tvunget Etiopiens befolkning i knæ

Etiopiens afgrøder er visnede, deres kvæg er døde og dermed er deres indtægter forsvundet. Børnene er så svage og afmagrede, at de ikke længere kan gå eller sidde selv. Deres knogler er alt for synlige. De kan ikke selv indtage mad eller vand, selvom de er ved at dø af sult.

Ved udgangen af første kvartal var mere end 100.000 børn alvorligt underernærede. Mere end 10 mio. mennesker er afhængige af katastrofehjælp indtil november.

Etiopien

Hjælp børn som Fatuma fra at sulte

Fatumas mor havde på grund af den voldsomme tørke svært ved at skaffe både mad og rent vand til Fatuma. Derfor blev den knap 2-årige pige afkræftet, hun tabte sig og hun græd hele tiden. Red Barnet behandlede lille Fatuma med næringsrig mad. Hun er nu ved at tage på i igen og kan få sin barndom tilbage. Børn skal løbe, lege og grine. Ikke sulte.

Sådan hjælper vi

Vi er til stede i de hårdest ramte områder af landet. Her uddeler vi vand, medicin og giver hjælp til familier i form af såsæd. Vi hjælper familierne med at holde deres dyr i live, så børnene sikres livsvigtig næring fra dyrenes mælk og kød. På klinikkerne behandler vi underernærede børn med en særlig ernæringsrig jordnøddeblanding. En pose med jordnøddeblanding koster kun lidt over 3 kr., og behandlingen med det kan redde et barns liv.

86% går til børnene

For hver krone, du giver, går hele 86 øre til arbejdet for børn. Din faste støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på redbarnet@redbarnet.dk.